fbpx

Rólunk

R1 Express Alapírása

Az R1 Obi Express Delivery Kft-t 2018-ban alapítottam azzal a céllal, hogy részt vegyek a hazai- és nemzetközi áruszállításban.

Az expressz csomagszállítás mellett, speciális tevékenységünk az expressz ADR áruszállítás. Expressz szállításunkhoz már több személyautóval, kis furgonnal, továbbá 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművel állunk rendelkezésre.

Természetesen az Önök igényeihez igazodva vállaljuk a csomagok, áruk nemzetközi és belföldi közúti továbbítást. Gyors vagy expressz szállítási módok közül választhatnak, legyen szó egy otthon felejtett kulcscsomóról, pályázati anyag leadásról, gépek-szerszámok javításra el-, és visszaszállításáról, vagy ADR küldeménydarabos szállításról (kivéve 1 és 7 osztály).

Amennyiben szolgáltatásaim felkeltették figyelmét, vagy csupán érdeklődni szeretne forduljon hozzám bizalommal.

Óbert Tamás

Miért válasszon minket?

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az expressz szállítmány elérje rendeltetési helyét a tőlünk telhető leggyorsabban.

Többek vagyunk mint egy nemzetközi futár. Mi partnerei vagyunk sürgősségi logisztikában valamint megértjük cége kihívásait, céljait és fáradhatatlanul dolgozunk minden partnerünk igényeinek kielégítésén.

Az R1 Express kreatív és költséghatékony ajánlatokkal segíti a sürgősségi és gyorsított szállításokat az IT szektorban, az autóiparban (automotive), a gyártásban (molding, CAD/CAM) és az orvostechnikai eszközök eljuttatásában is. Hiszen a gyártási műveletekben minden perc számít. Egy alkatrész hiánya akár a gyártás leállításához is vezethet, amely kihat a határidőkre és a késés tetemes bírságokhoz, kötbérhez is vezethet.

Mindent megteszünk azért, hogy a csomagoknak megtaláljuk a leggyorsabb útvonalat. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a csomagokat a leggyorsabban és a legjobb úton jutassuk el a címzettnek, figyelembe véve a költséghatékonyságot, a határidőt és a célt.

Hiszünk benne, hogy Önökkel közösen dolgozva megtaláljuk a legjobb és leghatékonyabb megoldásokat szállításaira.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!