R1 Express

Az R1 Express Kft. csapata minden nap azért dolgozik, hogy biztosítsa magánszemélyek és cégek számára egyaránt az azonnali és megbízható szállítást, így segítve a gyártás és a vállalkozás mozgásban tartását. Az ipari ellátási lánc támogatásának érdekében az R1 Express munkatársai a leggyorsabb megoldásokat dolgozzák ki és viszik végbe.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az expressz szállítmány elérje rendeltetési helyét a tőlünk telhető leggyorsabban.

Többek vagyunk mint egy nemzetközi futár. Mi partnerei vagyunk sürgősségi logisztikában valamint megértjük cége kihívásait, céljait és fáradhatatlanul dolgozunk minden partnerünk igényeinek kielégítésén.

Az R1 Express kreatív és költséghatékony ajánlatokkal segíti a sürgősségi és gyorsított szállításokat az IT szektorban, az autóiparban (automotive), a gyártásban (molding, CAD/CAM) és az orvostechnikai eszközök eljuttatásában is. Hiszen a gyártási műveletekben minden perc számít. Egy alkatrész hiánya akár a gyártás leállításához is vezethet, amely kihat a határidőkre és a késés tetemes bírságokhoz, kötbérhez is vezethet.

Mindent megteszünk azért, hogy a csomagoknak megtaláljuk a leggyorsabb útvonalat. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a csomagokat a leggyorsabban és a legjobb úton jutassuk el a címzettnek, figyelembe véve a költséghatékonyságot, a határidőt és a célt.

Hiszünk benne, hogy Önökkel közösen dolgozva megtaláljuk a legjobb és leghatékonyabb megoldásokat szállításaira.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!