Macskakereket szállítottunk!

Az Elfin macskakerék céggel szerencsére folyamatos együttműködésben dolgozunk. Most őket szeretnénk bemutatni neked! 

Az Elfin cég vezetői bengáli macska tenyésztési múltjukra tekintettel vágtak bele a macskakerekek készítésébe a cicák mozgásigényének kielégítése érdekében.
A macskakerekek hasonlítanak a házi mókusok futtató kerekéhez, azonban méretében és minőségében a cicák igényeihez lett alakítva.
Az Elfin cicakerekek létrehozásáig hosszú út vezetett. Az ötlet megszületése után rengeteg tervezést, építést és próbálgatást igényelt, így az Elfin cicái közel egy éven át tesztelték a kerekek öt generációjának prototípusait. Míg végül létrejött a jelenleg piacon lévő megfelelő anyagú, minőségű és méretű cicakerék, melyeket minden macska biztonságosan tud használni.
A cég ezenkívül egyszerűbb bútorokat is készít a cicák számára, így például a szivacsos heverővel ellátott újrahasznosított kábeldob, mely kényelmes fekhelyként szolgál, valamint anyagából adódóan mosható és gyakorlatilag tönkretehetetlen.
A cég vezetőinek macskatenyésztői múltjának tapasztalatai miatt, az Elfin csapata törekszik az időtállóságra, emiatt az általuk használt szövetek magas minőségűek, varrással megerősítettek. Ennek köszönhetően ezek akár napi szintű mosás mellett is hosszútávon szolgálják a kis kedvencek kényelmét.
Futárszolgálatunk (az R1 Express csapata) mindig örömmel fogadja az Elfin macskakerék cég megkeresését, melyet követően megbeszélt időben, azonnal szállítjuk a kerekeket a cicákhoz és gazdáikhoz.
 
-Az R1 Express csapata-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük